Registrera för att kontakta BDSMKontakter.se medlemmar!

Födelsedatum:

Intressen :

BDSM-stil:

Jag är över 18 år. Jag bekräftar att jag har läst och samtycker till användarvillkoren, integritetspolicyn och Cookie policyn. Jag samtycker också till att få nyhetsbrev per e-mail, kontouppdateringar, speciella erbjudanden och kommunikation från datorskapade profiler, vilka är riktade till mina intressen, och är skickade av bdsmkontakter.se.

Välkommen till BDSMKontakter.se!


Detta är ett dejtingsida för bdsm-entusiaster som söker tillfälliga eller långvariga relationer med andra bdsmfans. Idag finns det endast ett fåtal mötesplatser för svenska bdsm-entusiaster på nätet. Och inte förrän nu har det funnits en bdsmsajt som har fokus på dejting. Därför hoppas vi att denna webbplats ska fylla den funktionen för dig. Vare sig du bara är nyfiken eller erfaren så hoppas vi att du ska trivas här och hitta den du söker.

Det är helt GRATIS att skapa en profil. Välkommen in i värmen!

Vad är bdsm?
BDSM är ett akronym för diverse sexorienteringar. Förkortningen är uppbyggd av B&D (Bondage & Discipline), D&S (Dominance & submission) och S&M (Sadism & masochism) men idag täcker BDSM ett brett spektrum av fetisher och sexuella aktiviteter. Många av bdsm-lekarna har inslag av olika maktutbyten, graden varierar. Det är dock viktigt att komma ihåg att det är just en lek, en erotisk lek. Det ska därför alltid vara ömsesidigt mellan alla inblandade parter.